Polityka prywatności

Jako serwis – chcieliśmy Państwa zapewnić, że nie zbieramy, nie śledzimy ani w żadnym wypadku nie wykorzystujemy informacji zapisywanych w ciasteczkach podczas wizyt na naszej stronie.

Dane zapisywane w ciasteczkach

Zapisujemy bezimienne dane, które wykorzystujemy w logice działania naszego serwisu, czyli obsługa głosowania na popularne kryptowaluty czy brania udziału w ocenie giełd kryptowalut. Dodatkowo jest zapisywane ciasteczko o Państwa decyzji w sprawie akceptacji wykorzystania ciasteczek na naszej stronie oraz komunikat informujący o RODO.

Zapisywanie danych pochodzących z formularza kontaktowego oraz z komentarzy

Przekazanie przez Państwa adresu e-mail jest dobrowolne, lecz konieczne do udzielenia odpowiedzi na przesyłane zapytanie. Podane adresy nie zostaną nigdy przekazane ani publicznie udostępnione.

Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w okresie obsługi Twojego zapytania i nie będziemy przekazywać ich dalej, w tym poza Europejski Obszar Gospodarczy (EOG).

Masz następujące prawa: dostępu, żądania usunięcia, sprostowania oraz do przenoszenia danych osobowych.

Jeżeli uważasz, że Twoje dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem prosimy skontaktuj się z nami pod adresem e-mail: info@kursy-walut.info.pl. Przysługuje Ci także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Zapisywanie danych przez partnerów reklamowych

W serwisie widoczne są reklamy Google AdSense. Korzystamy również z Google Analytics. Polityka prywatności Google Inc. znajduje się tutaj: https://policies.google.com/privacy?hl=pl

Dodatkowo, widoczne są elementy interaktywne z Facebooka. Polityka prywatności Facebook Inc. znajduje się tutaj: https://www.facebook.com/privacy/explanation 

Poza tym:

Polityka prywatności giełdy kryptowalut BitBay: https://bitbay.net/pl/polityka-prywatnosci 

Polityka prywatności giełdy kryptowalut Binance: https://www.binance.com/statement.html

BitBayGiełda Bitcoin »Sprawdź nowe kryptowaluty!